Boutensteinseweg 2
4156JZ
RUMPT
tel. 0345-681781

RUMPT • Rhelico heeft zaterdag verrassend gewonnen van ASH. Rhelico speelde een goede eerste helft en stond in de rust met 2-1 voor. In de tweede helft hield de thuisploeg stand tegen ASH dat een minimaal een gelijkmaker wilde forceren.

ASH leek in de vijfde minuut op voorsprong te komen toen Danny Bijl de bal in doel kopte, maar keeper Mario Baars tikte hem uit de kruising. Rhelico kwam op voorsprong net nadat ASH speler Jens Duizer geblesseerd was uitgevallen. Uit een mooie aanval kopte Niels Lobregt de 1-0 binnen. Dankzij een schuiver van invaller Sjoerd de Schepper kwam ASH langszij, maar acht minuten later kwam Rhelico weer op voorsprong. Na een schitterende pass van Bas van Rijnsbergen maakte Lobregt zijn tweede.

Slordig en ongeduldig
Na rust gingen de gasten uit Hellouw op jacht naar de gelijkmaker. Maar volgens trainer Gilberto Smit was ASH slordig en ongedulding. “We misten vandaag de creativiteit. Veel spelers hebben hun niveau niet gehaald. We hebben terecht verloren van Rhelico maar er komt een einde aan een mooie reeks.”

“We hebben de eerste helft de basis gelegd. We waren heer en meester en konden goed onder de druk uitvoetballen. We hebben heel de wedstrijd met passie en strijd geleverd, aldus Maxim van Asch (Rhelico). Ik kijk uit naar de tweede seizoenshelft. Ik hoop dat dan iedereen aan boord is.”