Nieuwendijk 10 A
4225PD
NOORDELOOS
tel. 0183-581750

NOORDELOOS • ASH heeft een belangrijke overwinning gehaald op concurrent Noordeloos. Door de 1-3 overwinning stijgt de ploeg uit Hellouw naar een zesde plek in de ranglijst en is de top vier in zicht.

ASH kwam al na een kwartier op voorsprong door een doelpunt van Arnoud van Arendonk. Op slag van rust verdubbelende Jens Duizer de voorsprong namens ASH.

Kansen
In de tweede helft kreeg ASH enkele dotten van kansen en het duurde tot de 80ste minuut dat Thijmen Noordam de wedstrijd op slot gooide door 0-3 te scoren. In de slotfase maakte Noordeloos 1-3.

Trainer Gilberto Smit was een tevreden man. “Uitgezonderd de eerste en laatste tien minuten speelden we een goede wedstrijd. We zitten op koers. Volgende week komt concurrent SVS’65 bij ons op bezoek.”