Korfgraaf 3
4174GL
HELLOUW
tel. 0418-581531

HELLOUW • ASH hield uiteindelijk de drie punten thuis. Aanvallende middenvelder Marijn Hak was de grote man bij ASH. Hij scoorde beide doelpunten.

In de 26e minuut scoorde Hak 1-0. Daarna was het lang wachten op het volgende doelpunt. Toen Hak in de 80minuut zijn tweede scoorde leek de overwinning binnen voor de thuisclub. Maar toen drie minuten later Lekvogels 2-1 maakte, was de spanning even terug. Maar uiteindelijk bleef het 2-1.

Trainer Gilberto Smit was opgelucht. “We hebben verzuimd om de wedstrijd op slot te gooien. Uiteindelijk werd deze wedstrijd nog heel spannend en kregen we nog hete tien minuten. We hadden het veel eerder moeten beslissen. Maar we mogen niet klagen. We hebben gewonnen van een sterke tegenstander.”