Bataafsekade 6
4204AX
GORINCHEM
tel. 0183-626618

GORINCHEM • De wedstrijd tussen Unitas en ASH heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen wisten niet te scoren. In Gorinchem werd het 0-0.

De eerste helft was een schaakspel. Zowel ASH als Unitas nam geen risico’s. Na rust kwam er meer ruimte. Unitas was wel dreigender. Maar het bleef 0-0.

Trainer Gilberto Smit was tevreden over de uitslag. “Na de 4-1 nederlaag van vorige week ben ik tevreden met het gelijkspel. We halen een puntje tegen een goed voetballende ploeg. Volgende week spelen we thuis tegen Peursum. Ik hoop dat we een mindere fase kunnen afsluiten.”