Korfgraaf 3
4174GL
HELLOUW
tel. 0418-581531

HELLOUW • In Hellouw werd de derby ASH - Leerdam Sport ruimschoots gewonnen door de thuisclub. De Leerdammers werden met 3-0 naar huis gestuurd.

In de eerste helft werden de paal en lat nog geraakt, maar tien minuten na rust schoot Danny Bijl op aangeven van Marijn Hak de 1-0 binnen. In de 65e minuut kreeg ASH een penalty, nadat een schot met de hand werd gekeerd door een speler van Leerdam Sport. Het betekende rood voor de dader en een benutte strafschop voor topschutter Bijl.

Tegen tien man had ASH niets meer te vrezen. Vlak voor tijd scoorde Arnoud van Arendonk de 3-0.

ASH doet met zes punten uit drie wedstrijden goed mee en staat er goed voor op de ranglijst. Trainer Gilberto Smit is daar echter helemaal niet mee bezig: “We moeten het wedstrijd voor wedstrijd bekijken. Voorlopig zijn we bezig met het verbeteren van ons spel.”