Maak kennis met hoofdsponsor DTG!

14 oktober 2022 11:00


Heeft u de nieuwe hoofdsponsor al zien stralen op het nieuwe thuistenue, uittenue of presentatiekleding van de ASH selectie? Of het vernieuwde terras omheind door de borden van CV&W Warmtepompen?

Onze nieuwe hoofdsponsor en bijbehorende bedrijven zijn afkomstig van een echte trotse Hellouwse ondernemer Wim Vervoorn. De oprichter van DTG (waaronder CV&W Warmtepompen en WPU Projectmontage) is al jaren gespecialiseerd in uiteenlopende (duurzame) vraagstukken waaronder warmtepompen, zonnepanelen, cv-ketels en zonnecollectoren.

Even voorstellen, wie is DTG:

ASHHellouw_2022_DTG_thuistenue_StudioHenrieke-1.jpg
Foto: de selectie op bezoek bij hoofdsponsor DTG na het in ontvangst nemen nieuwe thuistennue, uittenue en presentatiekleding. Samen met directeur/eigenaar Wim Vervoorn en voorzitter Nellie Donker.
 


CV & Warmtepompen
Warmte- en energieadvies

Wij helpen u graag de besparingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met onze Energiescan krijgt u een duidelijk beeld van de duurzame besparingen die ook bij uw pand haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn. Wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze mensen en maak een afspraak voor uw eigen Energiescan.

Installatietechniek
Wij helpen u graag bij de aanschaf, installatie, vervanging, reparatie of het onderhoud van HR ketels, Warmtepompen, Warmwaterboilers, Zonneboilers, Zonnecollectoren, Zonnepanelen, Waterbesparende reservoirs, Water terugwin installaties, Warmte terugwin installaties, Aardwarmtesystemen en Ventilatiesystemen en wat er meer bij nodig is. Hierbij kijken wij onder meer naar het zoveel mogelijk beperken van het verbruik van energie, het zo efficiënt mogelijk benutten van de benodigde energie en het halen van zoveel mogelijke energie uit duurzame bronnen.

Service en onderhoud

De specialisten van CV & Warmtepomp BV hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie en onderhoud van diverse duurzame verwarmingssystemen. Door jaarlijks onderhoud uit te voeren, verlengt u de levensduur van uw installatie. Door de juiste afstelling van uw verwarmingssysteem profiteer u dat deze zo zuinig als mogelijk blijft.


Bekijk ook zeker even de website voor meer informatie: https://www.cvwarmtepomp.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!