Replay van Well-ASH eindigt in het voordeel van de gasten uit Hellouw - ASH

Replay van Well-ASH eindigt in het voordeel van de gasten uit Hellouw

Well 1

1 - 2

ASH 1

Bernd Duizer (schot)

Competitie

4e klasse H

Datum

24 oktober 2023 20:00

Scheidsrechter

E. Camdzic

Accommodatie

Sportpark De Hoef
Maaijenstraat 9
5325XH
WELL GLD
tel. 073-5949528

WELL – Vanavond stonden Well en ASH opnieuw tegenover elkaar. Eerder werd het duel, gespeeld op de openingsdag van het seizoen op 23 september geëindigd in 1-1, ongeldig verklaard. Reden: bij Well stond de voor dit duel geschorste Kevin Paxton in de basisopstelling. Nu zonder Paxton werd het op een bijveld in Well 1-2 voor de gasten uit Hellouw.

ASH kwam flitsend uit de startblokken. Na twintig seconden was het al 0-1 door het talent uit Hellouw, Thijmen Noordam. Een persoonlijke fout achterin bij Well betekende op slag van rust de 0-2 van Bernd Duizer. 

Well-trainer Ron Laros: “Na de pauze hebben wij echt alles gegeven, de aansluitingstreffer gemaakt met kansen op meer. Deze tweede helft is het beste wat ik tot nu van mijn ploeg heb gezien.” 

Strafschop
De treffer van Well, een benutte strafschop van Steven Koningstein, viel twintig minuten voor het einde, 1-2.

Rode kaart
De ploeg uit Hellouw kwam door een door ASH betwiste rode kaart van spits Danny Bijl, het laatste kwartier met tien man te staan.

“Ik geef mijn spelers een groot compliment dat zij onder deze heel lastige omstandigheden deze drie punten over de streep hebben getrokken”, reageert ASH-trainer Remy Schouwenaar.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!