De Boomgaard 1
2964AV
GROOT-AMMERS
tel. 0184-661314

GROOT-AMMERS • ASH verloor met 5-2 van virtueel koploper Groot-Ammers, dat de eerste periode pakte. De uitslag doet anders vermoeden, maar ASH bood goed tegenstand en kwam na een 3-0 achterstand goed terug. Maar in de slotfase scoorde de thuisclub nog twee keer.

ASH had in de beginfase twee dotten van kansen via Thijmen Noordam. In de zesde minuut schoot hij in een één tegen één situatie tegen de keeper aan. Een kwartier later knalde Noordam een vrij trap tegen de paal.

Uit een corner kwam de thuisclub op 1-0 en vlak voor rust verdubbelde Groot-Ammers de voorsprong. In de 52e minuut leek de wedstrijd beslist toen de Ammers 3-0 maakte. Toch kwamen de gasten uit Hellouw goed terug. Eerst maakte Danny Bijl 1-3 na goed voorbereidend werk van Marijn Hak. Thijmen Noordam maakte via een vrije trap de aansluittreffer. Maar In de 73e minuut scoorde de thuisclub 4-2 en tien minuten later werd de eindstand op het bord gezet.

Trainer Gilberto Smit had mixed feelings. “Voetballend deden we goed, mee maar de doelpunten vielen verkeerd.”