ASH en SVS’65 weten niet te scoren op ‘knollentuin’ - ASH

ASH en SVS’65 weten niet te scoren op ‘knollentuin’

ASH 1

0 - 0

SVS'65 1

Competitie

4e klasse E

Datum

3 december 2022 14:00

Scheidsrechter

A.C. Vermaas

Accommodatie

Sportpark A.S.H.
Korfgraaf 3
4174GL
HELLOUW
tel. 0418-581531

HELLOUW • Op een moeilijk bespeelbaar eindigde de wedstrijd tussen ASH en SVS’65 in een bloedeloze 0-0. Beide ploegen schieten weinig op met dit gelijkspel. ASH blijft steken op een zesde plek en SVS”65 staat nu zevende op de ranglijst.

Toch waren beide trainers gematigd positief over dit resultaat. Gilberto Smit van ASH is blij dat de thuisclub niet heeft verloren. “We moesten continu op onze hoede zijn voor de gevaarlijke aanvallers van SVS’65. Ik ben bij dat we de nul hebben gehouden en niet hebben verloren. Maar het is jammer dat de wedstrijd vandaag niet meer punten heeft opgeleverd. Er had meer ingezeten.”

Volgens Menno Beusekamp was goed voetbal niet mogelijk. “We wisten van tevoren dat goed voetbal niet mogelijk was op deze knollentuin. Wij hebben getracht om verdedigend ASH te dwingen tot de lange bal door ze direct vast te zetten. Dat lukte. ASH was vooral gevaarlijk vanuit de tweede bal. Aanvallend hadden we gekozen om de lange bal te spelen op Willen Looijen. We kregen een aantal kansen, maar op dit onbespeelbaar veld was niet te voetballen.”

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!