4174GL
HELLOUW
tel. 0418-581531

HELLOUW • ASH toonde zaterdag weinig mededogen met GVV (6-0).

ASH begon fel aan de wedstrijd tegen de ploeg uit Geldermalsen. De ploeg uit Hellouw speelde fel en drong GVV in de verdediging. In de 28e minuut werd een crossbal door Marijn Hak netjes afgerond. Tegen het aanvallende spel zette GVV twee kansen die niet werden benut.

1-0 was de ruststand toen na de thee bij ASH Jan Donker zijn rentree op het middenveld maakte na lang blessureleed. Het was het begin van een sprankelende tweede helft voor ASH tegen GVV, dat wat energie leek te zijn verloren. Marijn Hak tekende ook voor de 2-0 en na doelpunten van Sjoerd de Scherpen en Danny Bijl maakte die laatste een hattrick door nog tweemaal te scoren waaronder een penalty, nadat een speler van GVV een bal met de hand van de doellijn haalde.

Freek Wittenbrood, de trainer van GVV gebruikte wedstrijd om twee vijftienjarige debutanten te laten invallen en wedstrijdervaring op te laten doen. “Als ik de toekomst zie, weet ik dat het goedkomt.”

Bij ASH hebben ze zelfvertrouwen getankt voor volgende week wanneer de uitwedstrijd tegen Asperen op het programma staat.