Sportstraat 1
4153AJ
BEESD
tel. 0345-681701

BEESD • ASH won met 1-6 in en van Beesd. Door deze overwinning heeft ASH nog steeds kans op het spelen van de nacompetitie. Maar de ploeg uit Hellouw heeft het niet in eigen hand en is afhankelijk van de resultaten van Peursum en Herovina. Bovendien moet er gewonnen worden van Groot-Ammers, dat volgende week in Hellouw kampioen kan worden.

Beesd kwam al in de tiende minuut een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jens Kroeze. Maar daarna kwam Beesd er niet meer aan de pas. In de 28e minuut kopte Danny Bijl de gelijkmaker binnen. Vijf minuten later scoorde Bijl zijn tweede. Nadat de Beesdse keeper Jelle van Soelen een strafschop van Hidde van Wageningen had gestopt, bepaalde Arnoud van Arendonk de ruststand op 1-3.

In de tweede helft stiftte Hak de 1-4 binnen en maakte Bijl zijn hattrick vol. Van Arendonk scoorde in blessuretijd 1-6.

Als een nachtkaars uit
Ben Frehe, trainer van Beesd, baalde stevig van de uitslag. “Zo dreigt ons seizoen als een nachtkaars uit te gaan”

Mooie pot
Gilberto Smit van ASH ziet uit naar de volgende wedstrijd. “Dat wordt een mooie pot. We hebben vandaag onze plicht gedaan en we houden de druk op onze concurrenten.”