Korfgraaf 3
4174GL
HELLOUW
tel. 0418-581531

HELLOUW • Tegen hekkensluiter Leerdam Sport had ASH geen moeite. Leerdam Sport werd met 9-2 van het veld geveegd.

ASH kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Arnoud van Arendonk. Na de snelle gelijkmaker was het dezelfde van Arendonk die de 2-1 scoorde. Marijn Hak, Gertjan van Oort en twee keer Danny Bijl zorgden in de eerste helft al voor de 6-1 stand. Tien minuten voor rust werd de wedstrijd gestaakt toen een speler van Leerdam Sport de scheidsrechter voor rotte vis uitmaakte.

Na een kwartiertje bezinning werd de wedstrijd hervat. In de eerste helft werd niet meer gescoord. Na rust werden er nog vier doelpunten gemaakt. Thijmen Noordam en twee eigen doelpunten zorgde voor de 9-1. Uiteindelijk maakte Leerdam Sport in blessuretijd 9-2.