Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ASH verliest op eigen veld twee dure punten in strijd om plaatsing voor nacompetitie

tel. 0418-581531

HELLOUW • ASH en Rhelico zijn er zaterdag niet in geslaagd om te scoren. ,,Van beide kanten een hele matige wedstrijd met weinig kansen over en weer’’, blikte Rhelico-trainer Adrie van Steijn terug op de wedstrijd.

,,De gehele voorste linie en aanvallende middenvelders kregen de kans om te scoren vandaag, maar door kunst- en vliegwerk van Rhelico scoren wij niet’’, aldus ASH-trainer Gilberto Smit.

In de eerste helft werd er zeer weinig gecreëerd in het streekduel. Er waren wat kleine kansjes voor ASH, maar heel gevaarlijk werd de thuisploeg niet. Bij het rustsignaal was de brilstand daarom ook het logische gevolg.

Naarmate de wedstrijd vorderde kwam ASH beter in de wedstrijd en er volgden een flink aantal kansen op het doel van de bezoekers. Mario Baars wist onder andere een bal van de lijn te halen, waardoor het 0-0 bleef.

In de slotfase brak de wedstrijd eindelijk een beetje open met enkele kansen voor beide ploegen op de winnende treffer, die viel echter na 90 minuten spelen niet.