Korfgraaf 3
4174GL
HELLOUW
tel. 0418-581531

HELLOUW – Voor de tweede week op rij speelde ASH zaterdag gelijk. In Hellouw werd het tegen Peursum een 1-1 remise. Beide doelpunten vielen al in de eerste helft.

ASH begon goed en beheerste het eerste half uur. Dat leverde na twintig minuten een verdiende 1-0 voorsprong op. De bal kwam uit een scrimmage terug naar Thijmen Noordam, die vanaf tien meter afstand zuiver in de hoek raak schoot: 1-0.

In het slotkwartier voor rust raakte ASH de grip op de partij wat kwijt. In de 38e minuut kwam Peursum tot 1-1 langszij doordat een vrije trap goed werd doorgekopt tot in het Hellouwse doel.

De tweede helft was wat minder enerverend, maar met de straffe wind in de rug vertoefde ASH vooral eerst wel vaak op de vijandelijke helft. De jonge Arnoud van Arendonk had halfweg de tweede helft pech met een schot tegen de paal.

Tijdens het slotkwartier moest ASH meermalen echter nog wel danig opletten dat Peursum bij counters niet alsnog de zege zou wegkapen. Het bleef echter 1-1 en dat was een billijk resultaat, waarmee beide teams overigens weinig opschoten.

Komende zaterdag wacht ASH in Dordrecht de zware uitbeurt tegen het sterke GSC/ODS.