Voltastraat 1
3335KK
ZWIJNDRECHT
tel. 078-6101145

ZWIJNDRECHT • ASH speelde één van zijn beste wedstrijden van dit seizoen. In Zwijndrecht werd ZBC’97 met 1-3 verslagen. Arnoud van Arendonk scoorde twee keer. Danny Bijl was de andere doelpuntenmaker.

Van Arendonk kopte in de 18e minuut uit een corner de 0-1 binnen. In de 62e minuut verdubbelde dezelfde van Arendonk de score door in de rebound de bal over de keeper te lobben. Tien minuten later strafte Danny Bijl een fout van een Zwijndrechtse verdediger af en scoorde 0-3. In de blessuretijd deed de thuisclub voor de statistieken iets terug en zette de 1-3 eindstand op het bord.