4174GL
HELLOUW
tel. 0418-581531

Vandaag, 20 november mochten we thuis spelen tegen Geldermalsen. Omdat Ilse een kinderfeestje had, mocht Sam vandaag keepen.

We waren dus met z'n zessen, waardoor er geen wissels waren en iedereen de hele wedstrijd kon spelen.

ASH speelde erg goed, maar door een paar ongelukkige momenten werd het voor rust toch 0-3. Of was het eigenlijk 1-3?? Was de bal wél achter de doellijn of toch niet... Na de rust ging ASH nog beter spelen en scoorde Siem 2x.
De gelijkmaker zat eraan te komen door veel mooie kansen van ASH: op de kruising, paar keer goed gekeept door de keeper, onderkant lat, via de doellijn eruit (doelpunt???). Maar het doelpunt viel niet. In de laatste fase scoorde Geldermalsen de 4-2. Jammer van het resultaat, maar erg goed gevoetbald. Een pot om trots op te zijn.