Korfgraaf 3
4174GL
HELLOUW
tel. 0418-581531

Na een aantal wedstrijden waarop we geen wedstrijd verslag hebben kunnen schrijven doordat of de razende reporter ( Heukelum , Rhelico) afwezig was, of omdat een tegenstander niet kwam ( Leerdam Sport J08-2), zijn we er nu weer bij!
Maar hebben de trainers iets nieuws bedacht, een aanvoerdersband om de arm van een speler die dan een stukje wedstrijd verslag gaat schrijven.
De razende reporter hoeft hem alleen maar aan te vullen met evt andere info ( leuk idee trainers!)
Sil had vandaag de eer om de eerste te zijn.

Even terug komen op de 2 uitslagen tegen Heukelum en Rhelico:
2-13 winst was er in Heukelum en in Rumpt won ASH J08 met 0-15, vandaag tegen Nivo Sparta JO8 gaan we er weer vol tegen aan met alle talenten die de JO8 rijk is.

De wedstrijd begon goed, al snel scoorde we de 1-0 , 2-0 en de 3-0.
Daarna kwam Nivo Sparta beter in de wedstrijd en kwamen ze terug tot 3-2 , hierna gingen wij ons ding weer doen en liepen we voor rust uit naar 6-2, daar zaten diverse mooie doelpunten tussen, waarbij ook het publiek kon genieten van het mooie overspelen van ons als J08.
De 2e helft gingen we vrolijk verder met overspelen, en doelpunten maken, de uitslag was uiteindelijk 12-2.
Ik weet dat ik zelf 3 doelpunten heb gemaakt maar de rest weet ik niet meer..
Opnieuw een wedstrijd gewonnen, nu gaan we volgende week naar Leerdam Sport waar we opnieuw proberen te gaan winnen.