Spijkse Kweldijk 81
4212CX
SPIJK GEM LINGEWAAL
tel. 0183-562220

In Spijk won de gelukkigste partij. Dit keer viel het dubbeltje de goede kant op voor de thuisclub SVS’65. Met maar liefs 4-1 werden de gasten uit Hellouw verslagen.

ASH kregen de eerste 6 minuten drie grote kansen om te scoren. Maar toch scoorden Fitim Meha de 1-0 namens de thuisclub. Tien minuten later verdubbelde dezelfde Meha de voorsprong. Binnen een half uur stond de thuisclub met 3-0 voor want Sam Muilenburg maakte de derde voor SVS’65.

Het verbouwereerde ASH deed in de 38e minuut iets terug. Bernd Buizer schoot na een goede actie van zijn broer Jens de 3-1 binnen.

In de tweede helft probeerde ASH het tij te keren. De Spijkse thuisclub werd flink onder druk gezet. Maar zonder resultaat. Er werd een bal van de doellijn afgehaald, een kopbal van Danny Bijl ging net naast en een één op één kans werd verprutst. In de 93e minuut countert SVS’65 naar 4-1. Sam Muilenburg maakte zijn tweede doelpunt.

Noodgrepen
De trainer van SVS’65, José van de Ven was erg tevreden met deze overwinning. Door de vele blessures had hij enkele noodgrepen moeten toepassen. Maar deze keer pakte het goed uit. Volgende week speelt SVS’65 in Gorinchem de derby tegen Unitas.

Geflatteerd
ASH likt zijn wonden. Leider Niels van Horssen was teleurgesteld maar houdt hoop. “Deze nederlaag was niet nodig. We hebben goed gevoetbald. De uitslag is echt geflatteerd. De kansen gingen er niet in en dat is jammer”. Voorlopig is ASH afgehaakt in de strijd om de kopposities in de vierde klasse E. ASH staat nu vijfde moet volgende week naar de nummer Vier Asperen.