Korfgraaf 3
4174GL
HELLOUW
tel. 0418-581531

In Hellouw versloeg ASH het Gorinchemse Unitas met 4-0. Door deze overwinning staat ASH weer op een mooie vijfde plek.

ASH was meteen aan de betere hand. De eerste tien minuten werden twee honderd procent kansen gemist. Toch scoorde Marijn Hak in de vijfentwintigste minuut de 1-0. Net voor rust verdubbelde Danny Bijl de voorsprong namens de thuisploeg. Arnoud van Arendonk schoot een half uur tijd de 3-0 binnen. En Michel de Leeuw maakt het kwartet vol door zijn eerste officiële doelpunt te scoren.

Gilberto Smit was een tevreden trainer:” We hebben ontzettend gedeclineerd gevoetbald en toegeslagen wanneer het moest.”