ASH 3 - "Hangjeugd"

ASH 3

0 - 5

MEC'07 3

Competitie

5e klasse 24

Datum

26 september 2020 14:30

Accommodatie

Sportpark A.S.H.
Korfgraaf 3
4174 GL
Hellouw
tel. 0418-581531

Vorige week is via het scoutingsverslag doorgegeven aan de Louis van Gaal van ASH (Jasper) dat MEC'07 een relatief jong elftal heeft. Het was toen niet bekend dat relatief jong betekende dat bijna alle spelers in J019 mee konden doen.

De dagen voor de wedstrijd is na een lange brainstorm de tactiek 3-5-2 bedacht in de gedachte van het WK 2014 om het achterin dicht te houden en counteren. Helaas waren onze Robin van Persie (bilspier problemen) en Arjen Robben (Oppas dag) op het laatst niet in de wedstrijd selectie opgenomen. 

De tactiek heeft deels gewerkt omdat MEC'07 bijna geen uitgespeelde aanval heeft gehad maar het 3e geen counters heeft kunnen omzetten naar doelpunten. In het scoutingsverslag was alleen niet opgenomen dat MEC'07 specialist is in dode spelmomenten. In de wedstrijd was te zien dat hier tijdens de lange en intensieve training van woensdagavond geen aandacht aan is gegeven. 

In de 1e helft waren er voor beide ploegen weinig uitgespeelde kansen maar stond het toch 0-3, door 2 dode spelmomenten en door een bal terug op de keeper die wel veel weg had van een afgesproken terug speel bal. De scheidsrechter had geen andere optie dan een indirecte vrije trap in de 16 die hard werd ingeschoten. 

In de 2e helft heeft Ad zich keurig gedragen en ten opzichte van de vorige 2 wedstijden niemand aan het shirt gepakt in het penalty gebied. Graag volhouden in de komende wedstijden. 

De tandem Bart en Martin heeft een aantal soepele aanvallen opgezet alleen ging het in de eindfase net mis. Max heeft met een aantal goede acties gezorgd voor een niet grotere achterstand. 

25 minuten voor tijd heeft Jasper zijn laatste troefkaart gebruikt om zelf in de spits te gaan staan maar een Luuk de Jong rol was niet weggelegd voor Jasper. Voor de komende trainingen zal hier extra aandacht aan worden gegeven. 

Volgende week zaterdag heeft het 3e een rustdag na de inspanning van de afgelopen weken om zich voor te bereiden om de thuiswedstrijd tegen Beesd op 10 oktober.  Het 3e gaat de woensdag trainingen gebruiken om de tactiek tegen Beesd tot in de details uit te werken, het is alleen nog de vraag wat onze Louis van Gaal heeft bedacht. 

Het volgende wedstrijdverslag is voor onze 2e leider Gijs. Die helaas wegens een "ouderdomsblessure" aan de rug niet aanwezig kon zijn de afgelopen 2 wedstrijden. 

Voor de spelers van het 3e die de App nog niet hebben gedownload voor de trainingen en wedstrijd dagen dit graag nog even doen. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!