ASH 3 zonder problemen langs Beesd 4

ASH 3

3 - 1

Beesd 4

Competitie

5e klasse 24

Datum

10 oktober 2020 14:30

Accommodatie

Sportpark A.S.H.
Korfgraaf 3
4174 GL
Hellouw
tel. 0418-581531

Zaterdag 10 oktober mocht het derde van de plaatselijke voetbalclub uit Hellouw weer de wei in. De coach had er dit keer voor gekozen om de opstelling op donderdagavond al via de al om beroemde voetbal app al bekend te maken, alleen hadden nog niet alle spelers van het derde dit in de gaten. Wat enigszins voor verwarming zorgde.

We moesten dan ook ff inkomen aan het begin van de wedstrijd. Wie niet hoefde in te komen waren de tegenstanders. Want al na 3 minuten lag de bal in het netje achter onze inval keeper Ron. Na afgeslagen aanval door de verdediging van ASH moest ze wel een corner weg geven, uit deze corner werd het doelpunt verder prachtig binnen gekopt. Maar ASH liet het hoofd niet hangen en ging vol zelfvertrouwen op zoek naar de gelijkmaker.  We kwam er een paar keer gevaarlijk uit. Zo gevaarlijk zelfs dat de tegenstander het nodig vond om Perry onder de graszoden te stoppen zonder dat daarbij de bal in de buurt was.  Het spel werd iets wat grimmig. Na wat kansen voor de tegenstander die prima gepareerd worden door Ron. Was het Ad die voorop in de strijd ging opzoek naar de gelijkmaker. Alleen zijn strijdlust was iets te fanatiek hij strooide met vliegende tackles waar de tegenstander niet echt van gecharmeerd was. Dit monde uit in wat gebekvecht met de tegenstander. Maar geluk dat scheidsrechter van dienst niet met kaarten ging strooien. Na deze tumultueuze periode in de wedstrijd. Was het Bram die zijn benen liet spreken in plaats van zijn mond en zetten ASH terecht op 1-1. Met deze stand bezochten we ook de kleedkamer voor een welverdiend bakje thee.

In de rust volgde wat tactische wissels van onze eigen louis. Waardoor we na de rust op weg gingen naar wat wel eens de eerste thuisoverwinning van ASH kon worden die seizoen. Na diverse mooie aanvallen waarbij er goed werd opgebouwd van achteruit en ook het middenveld met dank aan peter die bijna overal wel tussen zat met een voetje om de bal van de tegenstander af te snoepen. Was het Perry die oog in oog met keeper van de tegenstander stond en de bal genadeloos hard in de touwen schoot. Kort daarna was het nog een keer Perry die de keeper van de tegenstander liet vissen wat de stand op 3-1 zette. Hierna kabbelde de wedstrijd een beetje voort en gebeurde er niet veel spannends meer.

Tijd voor de coach om zelf de kick aan trekken en het veld te betreden. Hij trok meteen de trukendoos open en gaf een no look hakje maar op wie??? Thijmen die goed kwam in vallen had nog een schot wat precies op de lat uit een spatte, en voor de voeten van Jasper viel. Maar hij kreeg de bal er niet in. De tegenstander gooide de laatste troef in de wedstrijd door middel van een fop duik in het strafschopgebied. Hij probeerde Tino een overtreding aan te smeren, maar zelfs zijn eigen spelers gaven al aan dat het veel te opzichtig was. Hierna was het voor de scheidsrechter ook tijd om af te fluiten met een 3-1 op het scorebord. Een keurige overwinning op elftal dat boven ons wat geplaats op de ranglijst. Op naar de volgende.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!