Home - ASH

Home

Even voorstellen... Niels van Horssen

22 november 19:00  In de rubriek trainers en leiders maken we vandaag kennis met een zeer actieve en betrokken ASH-er: Niels van Horssen. Als we het bekijken op welk vlak Niels actief is kunnen we zeggen dat Niels op alle facetten in de voetbal actief is. Van jeugd tot senioren en van facilitaire zaken tot het (jeugd)bestuur van ASH. Zo is is Niels onder andere actief als: - trainer en leider van ASH JO11-1; - leider van ASH 2; - grensrechter bij ASH 1; - bestuurslid, onder andere met functie 'Facilitaire zaken'.meer »


ASH-talent Nathan van Zandwijk blijft positief: ‘Moeten nu punten gaan pakken’

15 november 18:45  HELLOUW • Het is verfrissend om te zien hoe ASH, een kleine club uit Hellouw, jaar na jaar talenten voortbrengt. Vorig seizoen was het Thijmen Noordam die als een ware revelatie doorbrak. Dit jaar is het de beurt aan de achttienjarige Nathan van Zandwijk om zijn stempel te drukken op het team. meer »


ASH vs. vv Kerkwijk met pupil ISA!

9 november 21:45  Zaterdag 4 november was onze grote speler bij ASH Isa. Onze pupil was het lichtpunt van de middag en wist de keeper van vv Kerkwijk bij aanvang van de wedstrijd op het verkeerde been te zetten. Na een fanatieke warming up met het inschieten van keeper Klip en een balletje te hebben getrapt met de selectie liet Isa zien een aanstormend talent te zijn. Vanaf de aftrap werd het complete elftal van Kerkwijk omspeelt. Ook één op één met de keeper bleef Isa kalm en schoot de bal in de onderhoek. meer »


Rabobank (West Betuwe) en jij bedankt voor de Clubsupport!

8 november 18:45  Mede dankzij jouw stem kunnen we voor ASH een schitterend bedrag op opgehaald. Samen met de leden van de Rabobank van West Betuwe is er een fantastisch bedrag opgehaald! 🥁 Het door u bij elkaar verzamelde bedrag voor ASH is € 1.088,38! meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!