Home

- ASH JEUGD ON TOUR -

16 mei 15:00  Het einde van het seizoen seizoen komt langzaam aan in zicht, maar voor de jeugd zijn de activiteiten nog in volle gang. Peuters en JO-7 De Peuters en JO-7 zijn een dagje gaan klimmen en klauteren in Monkey Town Leerdam. Bij terugkomst bij de voetbal werden zij feestelijk ontvangen door onze eigen mascotte 'de ASHAAP'. Na een frietje te hebben gegeten keerden zij met een een gevulde maag na een geslaagde dag huiswaarts! Jongens en meiden onder de 8, 10 en 13 De jongste jeugd onder de 8 tot en met 13 heeft samen met een aantal trainers en begeleiders de Eredivisie wedstrijd bezocht tussen RKC Waalwijk en Heracles Almelo. Er is volop gezongen en gejuicht bij de 2 doelpunten van RKC in het 2-0 gewonnen duel. Daarbij kwam ook nog dat RKC zich heeft gehandhaafd in de Eredivisie. Wat een topavond! meer »


- ASH VS. LEKVOGELS MET PUPIL VAN DE WEEK MILAN! -

11 mei 15:00  Zaterdag 30 april was onze grote speler bij ASH Milan van Wageningen. Onze pupil was het lichtpunt van de middag en wist de keeper van Lekvogels bij aanvang van de wedstrijd op het verkeerde been te zetten. Na een fanatieke warming up en het inschieten van keeper Tjeerd heeft Milan laten zien een aanstormend talent te zijn. Even beter kennismaken met onze Milan: meer »


- Geslaagde Bevrijdingsdag -

9 mei 12:00  Een prachtige Bevrijdingsdag in Hellouw. Onder het genot van koffie met een broodje keek het publiek naar de parachutist die op het voetbalveld van A.S.H. landde. De parachutist deelde heerlijke snoepjes uit aan de kinderen. meer »


- ASH VS. PEURSUM MET PUPIL VAN DE WEEK ANNELIE! -

12 april 17:30  Zaterdag 9 februari was onze grote speler bij ASH Annelie van Arendonk (jazeker het zusje van). Onze pupil was het lichtpuntje van de middag en wist de keeper van Peursum bij aanvang van de wedstrijd op het verkeerde been te zetten. Na een fanatieke warming up en het inschieten van keeper Tjeerd heeft Annelie laten zien een aanstormend talent te zijn. Even beter kennismaken met onze Annelie:meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!