Home

Laatste kans: ASH mutsen en handschoenen

Gisteren, 5 december 10:00  Wat is er lekkerder in deze koude wintermaanden dan de officiële ASH handschoenen en wintermuts? Helemaal niks natuurlijk. Leuk om te geven, te krijgen of jezelf cadeau te doen! Vanwege het grote succes op de winterfair, willen we nog één bestelling mutsen/handschoenen doen bij de leverancier.  meer »


Super Saturday en verloting

30 november 12:45   Aanstaande zaterdag is er sprake van een Super Saturday aan de Korfgraaf. Om 11.30 zal het tweede aftrappen tegen vv Rhelico, waarna het eerste er alles aan gaat doen om een driepunter te behalen tegen SVS’65 uit Spijk. Deze wedstrijd zal om 14.00 aanvangen, zodat we om 16.00 gezamenlijk het Nederlands Elftal naar de kwartfinale kunnen supporten! Tenslotte zal onze Jelle Hanegraaf een verloting organiseren voor het goede doel: Spieren voor Spieren. Neem dus je kleingeld, goede zin en dorst mee om er een ouderwetse zaterdag van de maken 🍾 🧡⚪️🔵⚪️🧡meer »


Gilberto Smit na drie jaar weg bij ASH

14 november 12:15  Hoewel beide partijen nog uiterst tevreden zijn met elkaar scheiden de wegen van hoofdtrainer Gilberto Smit en ASH. Na de gewonnen thuiswedstrijd tegen vv Lekvogels zijn de toekomstplannen uitgesproken en staan alle neuzen dezelfde kant op om de samenwerking een knallend einde te geven!meer »


Algemene Ledenvergadering op 21 november 2022

5 november 10:15  Beste ASH’er, Op 21 november 2022 vindt de Algemene ledenvergadering (ALV) van ASH plaats. Je bent van harte welkom om 20.00 uur bij ASH, Korfgraaf 3 in Hellouw. Verslagen zijn ter inzage beschikbaar vanaf 19.30 uur. Hartelijke groet namens het bestuur van ASH, Nellie Donker Voorzitter vv A.S.H. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!