Home

- SEIZOEN 2022/2023 -

24 juli 14:45  Waar de wedstrijden en trainingen al een tijdje zijn gestopt vanwege de zomerstop is er achter de schermen hard gewerkt aan het hoofdveld en trainingsveld. Zo is het hoofdveld in 3 verschillende fases opgeknapt en is er een automatische beregeningsinstallatie aangelegd. Daarnaast is het trainingsveld ingezaaid en zijn de zwakke plekken intensief behandeld. meer »


- FASE 3 VELDRENOVATIE ASH -

4 juli 14:30  Zoals velen al gezien hebben is het hoofdveld omgetoverd tot een kale zandvlakte. Een vreemd gezicht voor een voetbalveld, maar we kunnen niet wachten op het eindresultaat. Gedurende de zomerstop is het hoofdveld worden aangepakt in verschillende fases. Daarnaast is door Gerrit Pippel ook een nieuwe stroomkabel getrokken naar het tweede veld om de verlichting en het sproeisysteem te voorzien van de juiste stroomvoorziening. meer »


- FASE 2 VELDRENOVATIE ASH -

21 juni 22:45  Zoals velen al gezien hebben is het hoofdveld omgetoverd tot een kale zandvlakte. Een vreemd gezicht voor een voetbalveld, maar we kunnen niet wachten op het eindresultaat. Gedurende de zomerstop zal het hoofdveld worden aangepakt in verschillende fases. Momenteel zijn we aanbeland bij fase 2:meer »


- Koninklijke Erepenning voor Algemene Sportvereniging Hellouw -

14 juni 20:00  Al ruim 75 jaar is de Algemene Sportvereniging Hellouw een actieve vereniging. Locoburgemeester Rutger van Stappershoef reikte aan deze club op vrijdag 10 juni een Koninklijke Erepenning uit. Het symboliseert het respect en de waardering die de Koning heeft voor bijzondere verdiensten van onze voetbalvereniging in de samenleving. De Koninklijke Erepenning is een Nederlandse onderscheiding voor verenigingen en stichtingen die minimaal 50 jaar bestaan. Een uitreiking is alleen bij het 50-jarige jubileum of een veelvoud van 25 jaar daarbij. Algemene Sportvereniging Hellouw (ASH) telt ongeveer 350 leden en staat midden in de samenleving. In de jaren ’30 heette deze club ‘Blauwwit’, naar de kleuren in het logo. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!