Home

Stehmann Let's Play Together

26 juli 9:15   Met het unieke Let’s Play Together clubconcept bestelt je club mooie teamkleding, ballen en accessoires met hoge kortingen en wordt er ook cash voor de club verdiend. Dit is hoe het werkt: we richten een online Clublogin voor jullie in waarin je met 40% korting kunt shoppen. Van iedere aankoop die hier gedaan wordt, ontvangt de club 10% terug in cash. Iedereen doet mee: ook de leden kunnen met korting shoppen in een speciale Ledenshop en de sponsoren in de Businessclub shop. Deze shops zijn automatisch gekoppeld aan jullie account, en ook over deze aankopen die leden en sponsoren doen ontvangen jullie 4x per jaar een cashback van 10% in cash terug. • Hoge kortingen op teamkleding • Sponsorbijdrage in cash voor je vereniging • Alle sporten kunnen meedoen • Efficiënt systeem voor bestellingen en administratie meer »


Zomer in Gelderland 17 augustus 2021

6 juli 13:30  Zomer in Gelderland 2021 komt naar Hellouw op dinsdag 17 augustus. Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank en Lisanne de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Die ‘eretitel’ is nu nog in handen van Appel-Driedorp.


Sponsorplein 2.0

31 mei 10:15  Een aantal jaar geleden is 'ASH Sponsorplein 1' tot stand gebracht en hebben (lokale) ondernemers en partners van ASH van de gelegenheid gebruik gemaakt om een mooi plekje te verkrijgen. De borden zijn gevestigd langs de provinciale weg en de vraag naar deze kans blijkt groter dan het aanbod, daarom is het tijd voor 'Sponsorplein 2.0' om aan de vraag te blijven voldoen. De eerste kavels zijn daar al gereserveerd en wie nog mee wil doen kan bellen naar 0653172474 t.n.v. Henk van Mourik.


Tijd voor een (jubileum)feestje... in 2022

6 april 12:30  Voetbalvereniging ASH bestaat op 1 juni precies 75 jaar. Daarnaast bestaat Oranjevereniging Juliana 85 jaar, wat natuurlijk een garantie is voor een fantastisch jubileumfeest. Helaas is het conform de huidige Corona-maatregelen nog niet niet mogelijk om een jubileumfeest(week) te organiseren. We kunnen niet wachten tot de feestelijke activiteiten plaats kunnen vinden en zien iedereen graag zo snel mogelijk weer terug op de club!


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!