- ASH gaat hand in hand met WPU & Vaillant -

22 oktober 2021 12:15


Wie zijn onze nieuwe sponsoren die al te schitteren zijn op het terras en langs het veld? Het bestuur heeft al kennis mogen maken met de nieuwe sponsoren en u kunt natuurlijk niet achterblijven.

Maak even kennis:

- WPU Project Montage 
Duurzaam wonen en leven wordt steeds belangrijker. Dat blijkt wel uit de populariteit van hybride auto’s, Energielabels op woningen en producten en de toename van gebruik in groene stroom. Een groot gedeelte van uw energierekening bestaat waarschijnlijk uit verwarmingskosten. Warm water maakt daar vaak weer 10 procent van uit. Er valt daar dus veel winst te behalen in zowel duurzaam verbruik als in energie- en geld besparing. Wij helpen u graag met energie besparen!
Website: https://zweedsewarmtepompen.nl/

- Vaillant

Vaillant is Europa's bekendste verwarmingsmerk en populair tot ver buiten Europa. Met meer dan 15.000 werknemers, ontwikkelt en produceert Vaillant zijn producten op 14 locaties in acht landen. We hebben onze eigen verkoopkantoren in 20 landen en we exporteren naar meer dan 60 andere landen. En Vaillant blijft nog steeds een familiebedrijf.

Bij Vaillant draait alles om de thema's verwarming, hernieuwbare energiebronnen en warm water, net als de afgelopen 140 jaar. Op basis van deze ervaring ontwikkelen we visies voor de toekomst naar duurzame en verantwoorde systeemoplossingen. Dit zijn oplossingen die ons leven gemakkelijker maken en meer gemak bieden via producten die steeds efficiënter en milieuvriendelijker worden. Dit is hoe wij de toekomst van verwarmingstechnologie vormgeven.

Website: https://www.vaillant.nl/
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!