Het nieuwe terras al gezien?

28 september 2021 22:00


Bij aanvang van het nieuwe seizoen 2021-2022 is het nieuwe terras met gloednieuwe tegels en reclameborden in gebruik genomen. Ook graag de aandacht voor de gloednieuwe sponsoren op het terras:

- WPU Project Montage 
Duurzaam wonen en leven wordt steeds belangrijker. Dat blijkt wel uit de populariteit van hybride auto’s, Energielabels op woningen en producten en de toename van gebruik in groene stroom. Een groot gedeelte van uw energierekening bestaat waarschijnlijk uit verwarmingskosten. Warm water maakt daar vaak weer 10 procent van uit. Er valt daar dus veel winst te behalen in zowel duurzaam verbruik als in energie- en geld besparing. Wij helpen u graag met energie besparen!
Website: https://zweedsewarmtepompen.nl/

- CV & Warmtepomp B.V. 
Wilt u ook investeren in een innovatief systeem dat warmte opwekt uit een natuurlijke energiebron? En dat uw investering op lange termijn een besparing is? Dan is het belangrijk dat het systeem en de installatie helemaal aansluiten bij uw wensen en uw woning, verenigingsgebouw of bedrijfspand. Hoeveel warmte of energie wilt u opwekken? Welke techniek en mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie toepasbaar? Wij adviseren u graag welk verwarmingssysteem voor u het meest geschikt is.
Website: https://www.cvwarmtepomp.nl/
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!