ASH JO-8

15 september 2021 13:45


Op dinsdag 24 aug 2021 is de vorig jaar spelende JO7, begonnen aan een nieuw avontuur, de JO8. Welke leider/trainer van ASH is de volgende die zijn team voorstelt?


Allereerst was daar de verandering van de maten van het veld, "jeetje dat is groot" en het doel, "Ik kom niet eens bij de lat", ook de aantallen in het veld werden meer ( 6 tegen 6), tevens is er nu ook een echte keeper nodig, deze gaan we per toerbeurt aanwijzen, tot iemand het ontzettend leuk vind.
Na 2 trainingen en een openingsavond op de vrijdagavond, konden Tess, Ilse, Bram, Gijs, Sam, Milan, Siem en Sil op 28 augustus voor het eerst de wei in tegen Haaften JO8, voor de eerste keer weer na zn lange tijd werd er door beide ploegen leuk gevoetbald en na het laatste fluit signaal stond er 14-5 op het briefje van de scheidsrechter.
Na weer een week trainen, onder leiding van nog steeds dezelfde trainers Hidde en Jeroen, kwam op 4 sept Tricht JO8 gezellig op bezoek voor een lekker potje voetbal. Na 2x 20 min voetbal, floot de scheidsrechter af bij 24-3, dit was een beetje ongelijkwaardig, dit is voor beide ploegen niet leuk, daarna hebben we dinsdag getraind en sloten we donderdag 9 sept de voorbereiding af met een oefenwedstrijd tegen Herovina JO8 , helaas bleek dit een ongelijke strijd, het werd 23-0 Voor ASH.
Zaterdag 11 sept begint voor ons de competitie, in haaften word er tegende plaatselijke vv Haaften om 9.00 uur afgetrapt. 

Mocht u benieuwd zijn naar ons, hou het programma op de site in de gaten en komt u ons dan gerust eens aanmoedigen.. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!